NAVDUŠITE SVOJE GOSTE

Glasba in ples za vse okuse.

Moje ime je Borut Titovšek in z DJ-stvom se ukvarjam že vrsto let. Deloval sem po klubih in diskotekah širom Slovenije, zadnjih 10 let pa sem se specijaliziral za poročne zabave in rojstnodnevne zabave, ki mi predstavljajo večji del nastopov. Takšen tip nastopanja mi je najbolj pri srcu, zato sem se tudi odločil za to pot DJ-stva. Od tedaj sem nastopal že po celotni Sloveniji, in Hrvaških obmorskih letoviščih.

predstavitev glasbenega izbora

Glasba za vse generacije.

Pri izboru glasbe sem popolnoma prilagodljiv, tako je le-ta v celoti lahko prepuščena meni ali pa po izboru naročnika. Tako je potek zabave in glasbena kulisa po vaših željah.

Glasbeni spekter je zelo širok, od klasičnih slovenskih polk in valčkov, do novih hitov, rock, pop, latino ritmov – karkoli!

Vedno se trudim, da je glasba za vse generacije!

Sem zagovornik glasbenih želja in jih z veseljem vključim v sam glasbeni program, tako, da se za vsakogar najde nekaj. Vse glasbene želje so napovedane, kar se navadno gostom zdi zelo fino. V kolikor določena glasbena želja ne sovpada z vnaprej dogovorjenim programom, le-teh ne predvajam, oziroma se prej posvetujem z vami.

statistika

0
rojstnih dni
0
porok
0
zaključkov
0
abrahamov

začetki vrtenja glasbe

DJ s tradicijo.

Sem mobilni DJ z dolgoletnimi izkušnjami. Delujem na poročnih slavjih, rojstnih dnevih, zaključkih kongresov, modnih revij, poslovnih zaključkih…

Na dogodku delujem z lastnim ozvočenjem, razsvetljavo ter DJ opremo. Vsaka zabava je unikatna, z glasbenim repertoarjem po okusu naročnika.

Začetki segajo v Diskoteko Jadran Expres in v Jadran Klub v Radečah, pod mentorstvom takrat zelo priljubljenega DJ Braca. Sledilo je krajše obdobje v Porto Pub – Hrastnik ter Shakes Klub – Hrastnik, ki je takrat ob diskoteki Mesečina in Pacific veljal za najbolljši “žur plac” v Zasavju in Posavju.

Kot študent sem se odpravil na slovensko Obalo, in kaj kmalu postaj resident DJ v Klubu Paprika in kasneje v Pergoli oziroma Ribičiji, kot se je takrat imenovala. Vmes sem redno sodeloval na raznih dogodkih pod okriljem agencije Škerbec v Obalni regiji (Marinada, Izola Boat Show, Internaurica, jadralne regate, modne revije itd.)

En od vrhuncev, ki ga postavljam ob bok rezidenci v takrat najbolj priljubljenem klubu v Portorožu je bilo vsakoletno sodelovanje z Burin Jacht Klubom iz Ljubljane pri ustvarjanju takrat največjega zabavnega dogodka leta v Portorožu v sklopu navtičnega sejma Internavtika. V Avditoriju – Portorož smo pripravljali znamenite after partye na Marinadi, po mega koncertih: Oliver Dragojevič, Josipa Lisac, Gibonni, Zdravko Čolić, Tony Cetinsky, Magnifico, Severina….

V tem obdobju tudi After party, kot naprimer Festival Slovenskega Filma, oglaševalski festival SOF,  Zlati Boben itd.

Zaključki večjih seminarjev v kongresnih centrih, dvoranah in avlah hotelov s skupnim številom udeležencev nekje do 1000 ljudi, rojstno dnevne zabave, poroke, športne animacije raznih športov itd.

Vsakoletna potrjenka na 1. Januar na ploščadi v Portorožu….

V vsem tem času sem si nabral veliko izkušenj kot mobilni DJ na raznih priložnostnih prireditvah, kakor tudi kot Clubbing DJ v raznih klubih in diskotekah.

Glavarstvo 1a,
2391 Prevalje
Phone: +386 41 377 639
Email: djtito.slo@gmail.com